2012-07-26 13:59:38• hírek • (x)

Új úticélok a Cocktail Holidays-el

Eilat - a Vörös tenger gyöngyszeme
Eilat - a Vörös tenger gyöngyszeme

Nyaraljon Izraelben, Thaiföldön, Marokkóban, Egyiptomban, Párizsban, Isztambulban vagy Lisszabonban!

Románia egyik legnagyobb utazás-szervezője, a Cocktail Holidays a 2012-es év első felében 30 százalékos utasszám-növekedést ért el a csoportos utazások megszervezése terén. Adriana Goicea, a cég vezérigazgatója szerint ez elsősorban a Cocktail Holidays helyi piacokon, mint csoportos utazás-szervezőként való megjelenésének köszönhető. A cég hatalmas tapasztalattal rendelkezik a csoportos utazások szervezésében, hiszen 1993-as alapításától kezdődően foglalkozik ilyen típusú utazási csomagokkal.

A csoportos utazásokat elsősorban a távolabbi úticélok számára alakították ki - ilyenek Marokkó, Thaiföld, Egyiptom, Izrael, de a Cocktail Holidays-el utazók gyakran választanak csoportos város-látogatásokat is. A legtöbb ilyen utazás célpontja Párizs vagy Lisszabon.

Madalina Sloter, a cég ügyvezető igazgatója egy újabb utazási lehetőségről is beszél. - 2011-ben kezdtük szervezni a csoportos kirándulásainkat Izraelbe. Ez egy összetett, körútszerű kirándulás, amely minőségi turisztikai szolgáltatásokat biztosít rejtett költségek nélkül. A 829 euróba kerülő utazás 8 napos tartózkodást jelent a Szentföldön, egy komolyabb pihentető időszakkal a Vörös tenger partján található Eilat üdülőhelyen, de a csomagban választható egy kirándulás a Jordániai Petrába is. Ez izraeli utazásra jelentkezők szeptember 3-án vagy október 15-én való indulások között válogathatnak.

Felejthetetlen napokat tölthetünk Bangkokban

A Cocktail Holidays-el Thaiföldre is el lehet látogatni: a november 17-28 közötti üdülés ára 1430 euró. A 10 éjszakás késő őszi nyaralást aki nem tudja bevállalni, még mindig részt vehet majd a december 7 és 17 közötti, szintén thaiföldi utazáson - ez egy 8 éjszakás üdülés, a pihenni vágyók szálláshelye pedig néhány éjszakán keresztül Bangkokban, majd Pattayan lesz.

Madalina Stoier elmondása szerint a követező hónapokban nagy népszerűségnek fog örvendeni Marokkó is. A kilenc napos körúton résztvevők többek között megismerkedhetnek majd Casablanca, Rabat, Meknes, Fes, Marrakesh városaival is. Az utazás ára 1179 euró, indulási dátumok pedig: szeptember 21, október 19 és november 17.

A Cocktail Holidays által szervezett csoportos utazásokról bővebben itt informálódhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: